3. Ränder

Ni kommer strax upptäcka min avsky för att stryka, så det är lika bra att ni vänjer er. Jag stryker aldrig om det inte är absolut nödvändigt, vilket det mycket sällan är.

Här har vi en body i storlek 68, och ett par brallor i storlek 50/56. Fick ut dessa på en halvmeter tyg. Tyget har jag köpt för 70 kronor i en facebookgrupp. Två bebisplagg för 70 spänn tycker jag är ett himla fint pris!
Mönstren är Cutiepie body & Don't grow up, båda från Hallonsmula design.

Fötterna på byxorna ingår inte i mönstret, men det finns ett mönstertillägg på fot på Hannas blogg. De är egentligen till hennes mönster baggydress och baggypants, men med lite justeringar fungerar de alldeles utmärkt även till Don't grow up. Jag har också valt att inte göra de som en ditsydd mudd, utan förlängt byxan lika långt som mudden är istället. Nu har ju jag tyvärr ingen bebis att testa det här på, så jag får bara hålla tummarna för att de sitter bra på!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min pysselblogg! Jag som skriver här heter Josefine och är en pysseltok på alla sätt. Framförallt är det sömnad som gäller, så därför kommer den här bloggen vara väldigt sömnadsinriktad. Jag syr mest kläder till mig själv och till bebisar som inte ens finns än. Hoppas du kommer trivas lika bra som jag gör här i min lilla del av internet, puss!


HannaVic logotype