6. Ännu fler bebiskläder

Här är lite fler bebiskläder som har blivit till den senaste tiden. En baggydress och ett par Skinny pants i tyget med Dansande Pandor som jag fyndade på Ohlssons rea. Det kostade bara 79 kronor!
Sen ett par Don't Grow up i camouflagetyg som jag tyvärr inte kommer ihåg vart jag köpt. Lyckades, efter ett par tankevurpor, få axelbanden fastsydda och dolda. I mönstret knäpper man  de med en tryckknapp mitt bak. Jag hoppas att det ändå går hyfsat smidigt att klä av och på! Ville skippa knappen för tänker att det inte är superskönt att ligga på när man är en liten nybakad bebis.
Ps. de är faktiskt inte sådär luddiga i verkligheten som det ser ut, vet inte riktigt vad som hände på bilden! 

Baggydressen är i storlek 56 (uppvikta muddar på vänster sida, har inte sytt de olika långa hahah), de översta byxorna i 68 och hängselbrallorna i storlek 50/56. Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min pysselblogg! Jag som skriver här heter Josefine och är en pysseltok på alla sätt. Framförallt är det sömnad som gäller, så därför kommer den här bloggen vara väldigt sömnadsinriktad. Jag syr mest kläder till mig själv och till bebisar som inte ens finns än. Hoppas du kommer trivas lika bra som jag gör här i min lilla del av internet, puss!


HannaVic logotype