2. Harmony Blue

 
Här är min senaste förälskelse! En väldigt justerad (jag har tydligen ovanlig kroppsform för inga köpemönster passar mig utan mängder av justeringar) APS från Sewingheartdesign. Ändå ett fantastiskt mönster. Tyvärr har den här provdockan mycket större tuttar än jag har, så både tyget och sömmarna är väldigt utstretchade på bilderna. Men ni fattar ändå grejen. Jag är så jäkla kär i den här klänningen och vill nog aldrig ha på mig någonting annat. 
Snart har jag justerat klart det här mönstret så att det sitter alldeles perfekt. En liten justering i armhålan till nästa klänning så borde den vara 100% bra sen.

Tyget kommer förresten från Vintage in my heart. Just den här färgen verkar vara slut, men den finns i både gult och lila också!Kom ihåg mig?
Hej och välkommen till min pysselblogg! Jag som skriver här heter Josefine och är en pysseltok på alla sätt. Framförallt är det sömnad som gäller, så därför kommer den här bloggen vara väldigt sömnadsinriktad. Jag syr mest kläder till mig själv och till bebisar som inte ens finns än. Hoppas du kommer trivas lika bra som jag gör här i min lilla del av internet, puss!


HannaVic logotype